Mai întâi a fost...

Mai întâi a fost...un grup informal de tineri, care s-au reunit şi au pus la cale un proiect de responsabilitate socială: "Dâmboviţa-tineri voluntari în lupta împotriva sărăciei şi a excluziunii sociale", proiect finanţat prin programul Tineret în Acţiune; împreună am oferit suport social în vederea sprijinirii reintegrării în societate a unui grup de 12 tineri din cadrul Centrului de Reeducare pentru Minori- Găeşti ...



Ne-a plăcut să lucrăm împreună, am înfiinţat o asociaţie şi acum suntem... Tineri pentru Europa de Mâine.



luni, 7 mai 2012

Vă invităm la... MIȘCARE PENTRU SĂNĂTATE!


Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine lansează luni, 07 mai 2012 proiectul « Mişcare pentru Sănătate », proiect realizat cu finanţarea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, în cadrul programului Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.
Proiectul este de tipul manifestări sportive şi turistice, şi are ca prioritate : dezvoltarea şi diversificarea acţiunilor de timp liber, vacanţă, sport şi turism pentru tineri.

Ca urmare a nevoii de participare a tinerilor la activităţi de promovare a mişcării pentru combaterea sedentarismului şi a obezităţii, Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine îşi propune organizarea următoarelor activităţi :

1. Mişcare pentru sănătate, perioada: 19-22.05.2012/ Parcul Chindia din Târgovişte (manifestare dedicată zilei de luptă împotriva obezităţii)
La activitate vor participa 50 de tineri selectaţi în etapa de pregătire a implementării proiectului, care vor fi distribuiţi la cele 5 ateliere sportiv-distractive, care vor consta în:
-         Parcurs aplicativ
-         Cursa printre obstacole cu bicicleta
-         Jogging
-         Cursa în sacul de plastic
-         Cursa câte doi

2. Atelier de informare şi consiliere având ca temă promovarea unui stil de viaţă sănătos - 26.05.2012, atelier la care vor participa 30 de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani,  proveniţi de la instituţiile de învăţământ din Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa. Atelierul va consta în discuţii interactive între moderatori şi tinerii participanţi, în vederea promovării unui stil de viaţă sănătos. 

Tinerii interesaţi să participe la atelierele organizate în cadrul proiectului sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere (pe care îl pot solicita la tpem.tgv@gmail.com)  şi să îl depună la sediul Centrului Europe Direct (Târgovişte, str Stelea nr. 2) sau să îl trimită la : tpem.tgv@gmail.com.

Data limită de înscriere : 16 mai

Parteneri proiect :
Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa
Centrul Europe Direct Târgovişte
Crucea Roşie Dâmboviţa

Contact : Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine
Str. Prisecii nr 55
0727.29 73 10
0766. 36 77 27





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri de bine sau de rău...